Cursuri si materiale on-line

ALEGETI DE MAI JOS MATERIALELE SAU CURSURILE PE CARE DORITI SA LE ACCESATI! VETI FI DIRECTIONAT CATRE ACCESUL SECURIZAT LA MATERIALE FOLOSIND ADRESA DE E-MAIL!

Cum să încurajăm copiii să citească!

A încuraja copiii să citească este o provocare pentru orice adult responsabil cu educaţia acestora într-o lume tot mai digitalizată şi care,  aparent, comunica tot mai puţin.
Studiile au arătat că elevii care au o mai bune abilităti de citire şi înţelegere a textelor literare au avut rezultate mai bune şi la gramatică şi la matematică sau ştiinţe.

Accesati materialul!

Cheia bunei relații profesor – copil - părinte

Aflați secretele celor mai de succes metode de abordare a relației profesor – copil- părinte recomandate de psihologi specializați in gestionarea relațiilor dificile generate de comportamentul disfuncțional al copiilor!

Accesati cursul!

Dezvoltarea personală a copiilor prin joacă!

Fiecare copil are creativitatea lui. Fiecare copil răspunde sau reacționează în funcție de ce întâlnește în viața lui. Fiecare are propria lui ”mână” cu care își modelează personalitatea. – Rudolf Dreikurs

Accesati jocurile!

CURAJ BANK

  „Doar cei care sunt curajoși, au încredere în sine și se simt la ei acasă în această lume pot beneficia atât de pe urma problemelor, cât și a avantajelor vieții. Aceștia nu se tem niciodată. Ei știu că vor exista mereu dificultăți în viață, dar știu, de asemenea, că le pot învinge. Sunt pregătiți pentru toate problemele vieții, care sunt invariabil, de natură socială. – “Alfred Adler

Accesati materialulul!

WORKSHOP - Ce se ascunde in spatele comportamentului indezirabil al copiilor?

WORKSHOP de 1 zi
SE ACORDA ADEVERINTE DE PARTICIPARE!
-durata 4 ore
-minimum 20 de participanti (cadre didactice sau / si parinti) pentru locatiile din afara Capitalei
-minimum 5 participanti pentru Bucuresti
-preț 100 lei / participant
Workshopul poate fi organizat si pentru mai putine persoane, oriunde in tara daca se achita pretul total minim de 2000 lei.
PENTRU DETALII SUNATI LA : 0722661809 !

RESURSE EDUCAȚIONALE PENTRU UN ÎNVǍȚǍMÂNT MODERN

Aflați cele mai noi soluții pentru un învățământ modern accesând butonul de mai jos!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.